Stambeni odjel

Od ukupne površine od 3000 kvadratnih metara, Dom raspolaže sa 17 jednokrevetnih, 22 dvokrevetne i 9 peterokrevetnih soba, smještenim na 3 kata. Sobe i oprema su prilagođene osobama starije životne dobi te njihovim potrebama, ovisno o njihovom zdravstvenom stanju. Također, svaka soba opremljena je signalizacijskim zvonom i telefonom pa se korisnik u svakom trenutku može osjećati sigurno. Kako poštujemo želje korisnika i želimo da njihova soba bude njihov dom, prostor u kojemu se osjećaju kao kod kuće, korisniku je omogućeno dodatno opremanje sobe po vlastitoj želji i inicijativi, na način da ne narušava osnovnu funkciju stambenog prostora.

U stambeni odjel smještavaju se pokretni korisnici koji su samostalni u zadovoljavanju svakodnevnih životnih potreba te nisu ovisni o tuđoj pomoći i njezi. Na ovom odjelu zastupljene su jednokrevetne sobe površine 10 m2 te dvokrevetne sobe površine 16 m2.

Jednokrevetne sobe stambenog djela

Sobe su veličine 10 m2, u njima se nalazi krevet, noćni ormarić, stol i dvije stolice te veliki prostrani ugradbeni ormar. Ujedno su opremljene telefonom i signalizacijom za slučaj nužde. Grijanje je centralno. Dvije sobe dijele jednu kupaonicu.

Dvokrevetne sobe stambenog djela

Sobe su veličine 16 m2, opremljene su s dva kreveta, 2 noćna ormarića, stolom i dvjema stolicama te velikim prostranim ugradbenim ormarom. Ujedno su opremljene telefonom i signalizacijom za slučaj nužde. Grijanje je centralno.Dvije sobe dijele jednu kupaonicu.